Tudom hogy egy éves korig nem adhatok tehéntejet a babámnak, de 9 hós fiamnak activia joghurtot adtam ésmost olvastam el hogy tej és tejszín az összetevője. Már egy hónapja eszi. Lehet baja?
azért az tényleg kemény, hogy nem tudtad miből van a tejtermék :D én is városi vagyok, de na! ez a szomorú amúgy, hogy köbgyököt tanítanak vonni a suliban, de hogy a joghurt tejből van...
activiát elméletileg 2 éves korig nem ajánlja maga a gyártó sem, a danone honlapján megtalálod. ettől függetlenül joghurtot már kaphat, hiszen az tejtermék, túró és trapista sajt is mehet már.
de jobb lenne valami kevésbé tartósítószeres márkát választani, sőt piacon rendes joghurtot is tudnál venni amihez gyümölcsöt turmixolhatsz
Nyers tej nem ajanlott egy eves korig. a tejtermekek (sajt, turo joghurt stb) eloallitasanal a tej a savanyitas soran atalakul, emeszthetosege konyebb lesz, ezert szabad ezeket mar 8 honapos kortol adni.
mindazonaltal legy ovatos a bolti izesitett joghurtokkal, felesleges szinezek, aroma es rengeteg cukor talalhato bennuk. a natur joghurt gyumolcsel meg egy kis leforrazott zabpehellyel pl idealis uzsonnara es sokkal egeszsegesebb, mint az Activia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!