Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen babafürdetőnek van...

Milyen babafürdetőnek van szép összetevője?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ami nem gyógyszertári, hanem drogériában kapható. Nyaralni megyünk a 1,5 èves kislányommal és csak zuhanyzó lesz a szálláson. Nem szeretnék a gyógyszertárival bajlódni.
2015. aug. 2. 15:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%

Mi van??? "szép" összetevő?

Vegyészmérnökire járok,de...

2015. aug. 2. 15:55
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
nem fogod elhinni: attól se lesz semmi baja ha a saját tusfürdőddel fürdeted le... (engem is érdekelne mi az a szép összetevő:) )
2015. aug. 2. 16:14
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hipp szerintem az egyik legjobb
2015. aug. 2. 16:52
 4/23 A kérdező kommentje:

A szép összetevő az azt jelenti, hogy minél kevesebb irritáló, bőrre káros hatással rendelkezzen.

Köztudottan az egyik legkárosabb fürdető a Johnson's baby például. De a Nivea baby és a Gabi se túl jó az összetételt tekintve.

2015. aug. 2. 17:02
 5/23 anonim ***** válasza:
61%
Akkor mosd le sima oliva olajjal!
2015. aug. 2. 17:18
 6/23 A kérdező kommentje:

Figyelj! Feltettem egy kérdést amiben az áll, hogy drogériás normális összetevőjű fürdetőt írjatok ha tudtok.

Kétlem, hogy vegyészmérnökire jársz ha még az értő olvasással is gondjaid vannak. Fürödj te olivaolajban!

2015. aug. 2. 17:22
 7/23 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, baromságot kérdezel, és még neked áll feljebb. Gratulálok a stílusodhoz.

Ilyen, hogy szép összetevő nincs, értelmetlen,senki nem hívja így, esetleg bőrbarát, adalékanyagoktól mentes, stb..

Egyébként meg a dm alverdés cuccok elég jók.

2015. aug. 2. 17:56
 8/23 anonim ***** válasza:
80%

[link]

Olivaolaj.

2015. aug. 2. 18:00
 9/23 anonim ***** válasza:
42%
2015. aug. 2. 18:03
 10/23 anonim ***** válasza:
88%

A Dm-eseket én nem ismerem, de nekünk bejött a Hipp és a Bübchen. Bár az enyémeknek semmitől sem volt baja, mégis kerülöm az ásványolajokat, de az ördögtől való Johnsont is bírják.

A szép összetevő pont olyan hülyeség, mint a boldog alapanyagok az ételeknél. Ne csodálkozz ezen, kérdező, ha beszólnak miatta, tényleg gáz.

2015. aug. 2. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!