Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Miért nem fogad el semmit 8...

Miért nem fogad el semmit 8 hónaposan?

Figyelt kérdés
Én már teljesen tanácstalan vagyok.Tápszeres kislányommal 6 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást.2 hónap telt el, de még most sem sikerült kiváltani egy étkezést sem!Tartottunk szünetet, de hiába.Mindent próbáltam már, ami kaphat.Üvegest is, azt sem kéri!1-2 kiskanál után kiköpi.Mivel próbálkozzak még?Köszönöm!
2016. júl. 19. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem probalkozz a BLW-vel, keress ra a neten, sok infot talalsz rola. Lenyegeben arrol szol, hogy a kislanyod ele teszel tobbfele apro kajat es o eldonti, hogy mit szeretne enni.
2016. júl. 19. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam már rá, de félek, hogy megfullad.Lehet, hogy hülyeség.Nincs még egy foga sem.
2016. júl. 19. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen folyékony dolgokat sem fogad el, mint almalé, gyümölcslevek? Mert lehet, hogy azzal kéne kezdeni, hogy többféle gyümölcs- és zöldséglevet igyon, aminek csak az íze új, de az állaga ismerős számára.

Az én gyerekem az elején mindentől öklendezett, ami picit is sűrűbb volt, nagyon fokozatosan tudtam csak neki bármit is adni: almalé, aztán icipici püré a lébe, mindennap egy kicsivel több, így egyre sűrűbbet is elfogadott. Amikor már ez ment neki, akkor tudtam mást is adni neki. Most már 11 hós, de még mindig napi 6 alkalommal szopik, a rendes szilárd étkezések mellett, szóval én nem nagyon hagytam el szoptatást sem. A gyerek még igényli, nekem meg mindegy. :)

A gyümölcsleveket, ha már elfogadja, sűrítheted kis gabonapehellyel is, és ebből csinálhatsz fokozatosan, napok alatt többet adva hozzá a gabonából, egy pépes ételt. Egyszer csak megszokja. :) A gyerek nálunk szereti, olyasmi, mintha egy gyümölcsös pudingot kapna.

2016. júl. 20. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdező, jutottatok valamire?
2016. júl. 24. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!