Mit adjak tízóraira, ha ki akarok váltani étkezést majd? Elég a gyümölcs? Vagy kell valamivel dúsítani? Pl. Kukoricapehely, rizs stb. Elég az a tápanyag, amit a gyümölccsel megeszik?
Sokáig sinemillel adtam mert úgy jött ki az alvása amíg 3x aludt nappal meg éjjel is 11-12 órát és 5x evett, így magában a gyümölcs nem lett volna neki jó a napirendjéhez. Most 2x alszik de hosszabban meg éjjel 10 órát és úgy jön ki, hogy 5 helyett 6x eszik és pont jó, hogy gyümölcs után éhes 1,5 óra múlva kb. Vagyis egy babakanál 7 gabonás pépet teszek csak bele a glutén miatt.
Ebédre főzeléket adok husival. Az uzsonnát most fogom kiváltani, szerintem gyümölcs lesz sinemillel, mivel tejterméket egyelőre nem adhatok neki az én tejallergiám miatt, 8 hónapos egyébként.
Én keksszel dúsítottam a gyümölcsöt.
Detki bio babakeksz, amiben nincs tojás.
Uzsonnára meg tejpép volt, valami gyümölccsel. (amikor már ehetett, akkor túró v joghurt gyümölccsel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!