Szerintetek az, amit ma ettem, bele fér a diétába?
Reggelire ettem 1 negyed pizzáscsigát,ebédre egy kis tányér zöldséglevest,uzsira pedig egy banánt és egy almát ,most pedig 2 túrórudit.(bár az utóbbit nem kellett volna.)
Ha jól számolom akkor a banán olyan 100kcl,az alma 50,a túrórudi 150(*2),a levest és a pizzáscsigát nem tudom.. Szerintetek?
Ez mekkora kamu kérdés..
Hát persze, ha te a 'Sz.ar diétát' csinálod, abba beleférnek a moslék kaják.
Hogy jó löttyed és legyengült tested és immunrendszered legyen. Ennek a diétának ez a célja.
Koplalás és moslékevés. Lisztes csiga, túrórudi, kár hogy nem élelmiszerek. Kár, hogy a kis levessel és gyümölccsel alig ettél energiát és hasznos tápanyagot (mert KEVÉS) a többi kajád meg üres kalóriát és olcsó, pocsék anyagokat tartalmaz. Igazából aki így eszik az vagy jóllakik, de elhízik és beteg lesz vagy nem lakik jól, akkor vékony-hájas lesz és legyengült, alultáplált és szintén beteg.
Ehetnél húst is, meg sok zöldséget, fogyás alatt kevés gyümölcsöt. Persze.. reggel a lisztes csiga az bizonyára megfizethetetlen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!