Van köztetek aki a sok betegeskedes miatt inkább itthon maradt a gyerekével?
65%, nem érted, hogy a gyerek attól edződik, hogy találkozik a vírusokkal?
Nem azért lesz erősebb a szervezete, mert 1-2 évvel idősebb, hanem mert már immunis lett arra a betegségre!
Ezen az elven tehát tök mindegy, hogy mikor találkozik vele, mert így is-úgy is beteg lesz tőle (kivéve persze, ha erős az immunrendszere, mert akkor legyőzi).
Nekem kicsit olyan érzésem van, hogy anyukák emögé az indok mögé bújva nem akarnak dolgozni, de ne legyen igazam...
Nekem nem kell mondanod,mi végig jártuk az összes orvost,mert nem akartam elhinni,hogy nincs a háttérben valami más betegség vagy rendellenesség ami kiváltja.Szerencsére ki fogtunk egy nagyon lelkiismeretes doktornőt aki az immunológiától kezdve a nyeléses röntgenig mindenhova beutalt minket,de legalább megnyugodtunk,hogy nincs baj,és tényleg kinövi.Egyébként most lesz 5,és most szeptembertől tudom azt mondani,hogy annyit beteg mint egy átlag ovis (szeptembertől kezdve idáig 5-ször volt beteg,ebből egy volt hosszadalmasabb akkor 2,5 hétig otthon volt)
Nekem is lejátszódott már minden a fejemben: lelki okok,miattam van,kifertőtlenítettük az egész házat,bio tisztítószerek stb,teljesen bele lehet csavarodni az ilyenbe.De már a múlt ez,szerencsére.
Én még mindig azt mondom,te vagy az anyja,csak a megérzéseidre,belső hangodra hallgass.Ha meg tudod oldani,és tényleg így gondolod jónak,maradjon veled otthon,azon a már nincs 4 hónapban.Ha meg nem tudjátok megoldani az is teljesen érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!