Van köztetek aki a sok betegeskedes miatt inkább itthon maradt a gyerekével?
Én nem adnám fel emiatt a melóm, inkább minden erőmmel arra törekednék, hogy megerősítsem a gyerek immunrendszerét, hiszen előbb-utóbb akkor is találkozni fog a betegségekkel, óvodában vagy iskolában.
Mi is keresztülmentünk ezen a nagyobbik gyerekkel, aki persze mindent hazahozott a kicsinek, szóval mindent kipróbáltam az égvilágon.
Nekünk akkor nagyon bevált az Immunotrofina szirup és a kúraszerűen adott probiotikum (Protexin).
A sok felső légúti betegségre pedig a Salin sóslevegős készülék volt az ellenszer.
Tehát azt mondod utolsó, hogy anyuka inkább ne dolgozzon, mint hogy kipróbáljanak pár dolgot, ami nekik hátha beválik?????
Nem a világvégére kell elvinni egy több millióért delfinterápiára, hanem gyógyszertárban kapható (viszonylag) természetes szereket ajánlottam, ami NEKÜNK bevált.
Nálunk a kicsi a bölcsiben 1 év alatt 2x lett beteg és össz. 1 hetet voltam vele táppénzen!
Ez olyan, mint ha egy rákos betegnek azt mondanád, hogy felesleges a kezelés, mert xy annak ellenére is belehalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!