Brokkoli: bébiételben vagy főzzek itthon boltban kapható spanyol brokkoliból?
nézd meg hogy mi az a vitamin ami miatt a brokkoli fontos és keress mást amiben az megtalálható..
pl úgy tudom magas a vas tartalma...akkor helyette adjál inkább céklát, az még nekem is van a pincémben, biztos hogy zöldségesnél is kapni magyart...de adhatsz neki állati májat, az állati eredetű vas nagyobb része képes felszívódni mint a növényié
Amiatt aggódsz, hogy mivel messziről hozták, hamarabb felszedik és adj vegyszerekkel érlelik meg/vegyszerekkel tartósítják és egyéb szennyező anyagok vannak benne? Mert akkor inkább üvegeset adnék a helyedben. Azt jobban ellenőrzik, mint a bolti zöldségeket/piaci nénik zöldségeit.
Vagy elvből magyart akarsz venni? Az üvegesben sem biztos, hogy magyar van. Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, hogy magyar legyen, akkor szerintem várnod kell vele szezonig. Ha mindenképp most akarsz neki adni, akkor sajnos marad a bolti spanyol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!