Honnan szerezhetnék konkrét infot arról, hogy hogy történjen a hozzátáplálás?
Ha anyatejes én még egy hónapot várnék.
Sajnos ahány védőnő, ahány táblázat, ahány orvos annál több a vélemény. Vannak általános irányelvek azt kövesd és hallgasd a megérzéseidet.
Nekem semennyire nem segített a védőnő.
Elolvastam a neten rengeteg hozzátáplálásos táblázatot, itt is sokat kérdezősködtem, és átlagoltam. Kb amit a legtöbb helyen egybehangzóan olvastam, azt vettem komolyan.
Még ha nem lenne géped, vagy neted, akkor érteném, hogy nem tudsz olyan könnyen hozzájutni a legfrissebb információkhoz, de így...
6 hónapos koráig ráérsz, addig kiművelheted magad.
Pl.:
Facebookon lépj be az "Egészséges (WHO ajánlást követő) hozzátáplálás" csoportba.
Ráérsz 6 hónaposan kezdeni.
6 hónapos korig várnék én is, a miénk tápszeres, 4 hónaposan kezdjük el majd valószínűleg. Még nem döntöttük el biztosra.
Választani kell egy véleményvezért egyébként, akinek elhiszed. Nekem nincsenek ösztöneim pl. az almapürével kapcsolatban, szóval nehezen mennek megérzésből. Persze a gyerekre tudsz figyelni, de egyikünk sem orvos, sem dietetikus(bocs, ha te igen, én vagyok az).
Nekünk a gyermekgondozási könyvben van egy táblázat, azt fogjuk átnézetni a védőnőnkkel, és ő majd megmondja, azóta van-e benne új dolog, időhatár.
Ugyanazt akartam javasolni, mint az előző :-)
Itt jól össze vannak szedve a dolgok, ha kérdésed van, szakképzett tanácsadók és tapasztalt anyukák válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!