Ilyenkor mi van? Ráér a hozzátáplálás?
Miböl gondolod, hoyg fáj a hasa? Lehet, hoyg csak nem tetszik neki, amit adsz, vagy az elkészítési módja az ételnek.
Ha téynleg fáj a hasa mindentöl, akkor a helyedben orvoshoz mennék minél elöbb.
Erőlködik és rengeteget pukizik. Ma sírt is tornáztatással sok puki távozott.
Sokáig hasfájós volt, 4,5 hónapos koráig. Már másodszor volt nemrég húgyúti fertőzése, holnap azt hiszem megint megnézetem a vizeletét. UH volt nem is egy, még az első húgyúti fertőzés előtt 2x vittem kórházba mert oké, hogy hasfájós egy baba de ő egész nap ordított. Akkor a fertőzés okozta ennyire extrémen.
Járunk gasztroenterológiára is mondjuk bukás miatt de már az elején mondtam a hasfájást és ő is írta fel végül a pepti-t ami megoldotta a gondot.
A második húgyúti fertőzés előtt a labor mellé pedig a háziorvos széklettenyésztést is kért, negatív lett.
Sejtettem, hogy a hozzátáplálás se lesz sima ügy de ennyire...
Egyébként nagyon szívesen eszik és nem rögtön evés után kezdődik a hasfájás, hanem pár órával később. A baracktól pl a pocakja is kemény volt, eddig az volt a 3 közül a legrosszabb, talán az alma a legkevésbé rossz.
Gasztrora is egy hét mulva kell visszamenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!