Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Menyivel növeljem naponta a...

Menyivel növeljem naponta a hozzáadott étel mennyiségét?

Figyelt kérdés

Valahol olvastam, hogy étel bevezetését 10-20 grammal érdemes kezdeni.

De azt már nem írják, mennyivel növeljem ezt másnap-harmadnap. Kb. egy kiskanálnyival?

Ha valamelyik ételt nem kedvelte a babátok, akkor mikor próbáltátok neki újra adni? Mennyi idő teljen el?

2016. márc. 19. 08:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Gondolom mindenki máshogy csinálja, én dupláztam a mennyiséget. Van aki kiskanalanként növeli a mennyiséget de több cikkben is olvastam, hogy első nap 1-3 kiskanál, 2. nap 10, 3. nap akár teljes adag. Mondjuk én azért nem adtam 3. nap teljes adagot, de mindenki maga tudja, szerintem simán lehet akár 10 féle variációt is hallani.

Nem fogadta el a répát, ennek 2 hónapja, én azóta se adtam neki, végülis nem kötelező mindent megennie. :)

2016. márc. 19. 08:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Nálam is a répával volt gond: elfogadta ugyan, de nagyon húzta a szájacskáját :D
2016. márc. 19. 08:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha csak az első nap csinálja ezt akkor nem vészes. Nálunk volt egy pár ilyen, a répa kivételével másnap többet megevett de pl a sütőtököt se nagyon eszi magában, csak egy pár kanállal. A répát viszont ugyanúgy fogadta másnap is, a második kanalat nem is fogadta el másnap se így többet nem is adtam neki.

A gyümölcsöket még most is sokkal szívesebben eszi.

2016. márc. 19. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!