15 hónapos kisfiam nem hajlandó kanalas dolgokat megenni. Csak olyat eszik amit ö egyedül elrágcsál de kanállal ezetni nem lehet. Így nem sok főtt kaját fogad el. Szerintetek mit lehet tenni?
Szívesen fogadnám a receptjeiteket!
Már kifogytam az ötletekből.Mi az amit egyedül tud enni ,és laktató,tápláló étel?
enyém 10 hónapos korától csinálta ezt, mindent adtam neki, ette kézzel. egyedül persze a főzelék az ami nem ment, de azt is tudtam helyettesíteni...
tészták, rizs, főtt krumpli, mellé kisebbre kockázott husi, levesből a sűrűjét imádta, mint a kismalac tömte magába, kedvence a nokedli volt főtt csülökkel és céklával :) nem tudom miért nem adod ezeket te is, nem baj ha összemaszatolja magát, legalább ügyesedik a keze! :)
Adj neki is egy kanalat a kezébe , hadd próbálkozzon.
És ahogy az első is írja, szinte mindent meg tud enni kézzel.
19 hónapos a lányom, ő is ezt csinálja kb 2 hónapja.
Csak egyedül hajlandó enni, kanalasat nem tud, mert a kaja 95%-a a ruháján , az etetőn, a földön, a függönyön, meg mindenhol van , csak a szájába nem kerül. Nem engedi h segítsek neki.
Én is olyat adok neki, amit kézzel tud, nokedli, meg tészta, leves sűrűje.
Köszönöm! Megpróbàlkozom vele!
Akkor ne törje össze,vagy pürésítsem neki az ételeket?
elég nehéz csipegetni valamit amit összetörsz ;D
2 éves korig, akkora tudnak szépen kanalazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!