Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Most nem adhatom a babának a...

Most nem adhatom a babának a műanyagtálas tuti biztos BPA-s rizst? Kaptam főtt rist segítségképpen, hogy babaételkészítésnél (9h) legalább ezzel nem kell vacakolni.

Figyelt kérdés

Ilyesmi tálkában:

[link]

mint tudjuk a BPA mérgező egy kis meleg hatására azonnal az ételbe kerül.

felelőtlenség lenne odaadnom..?

2015. febr. 15. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell tullihegni. Kíszeded a dobozból és oda adod neki egy talbol. Ennyi
2015. febr. 15. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Én nem adnám. Mennyi időbe kerül egy kis rizst megpirítani és megfőzni?
2015. febr. 15. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Ugyan már embrek.......ne legyünk már annyira rástresszelve mindenre basszus!!!

Szerintem nem lesz semmi baja............................

2015. febr. 15. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:
20%

Úgy bírom, az ilyeneket, hogy persze add nem lesz semmi baja. Nyilván MOST nem lesz semmi baja, de ha sok ilyet kap, ki tudja milyen károsító dolgokat okoz ez gyerek vagy felnőtt korában.

Lehet itt mondani, hogy jaj a mi időnkben nem vacakoltunk ilyeneken, aztán mégis itt vagyunk. Na oké, valahogy mégis itt vagyunk, de meg lehet nézni mennyi ételallergiás, pszichiatriai eset, elhízott, álmatlanságban szenvedő, rákos beteg van. Tudom, hogy nem bizonyítható, de szépen minden összeadódik, a káros életmód, az elektroszmog stb. és ezért ilyen beteg a mai társadalmunk.

Régen az unió előtt semmire nem volt jogszabály, törvény, teszt, jóhogy nem volt betiltva, mert nem is tudtuk, hogy be kell tiltani. de attól még csomó műanyagunk káros volt.

Én a helyedben nem adnám mindig. Ha előfordul fél évente egyszer, az nem gáz. De ha lehet ne kockáztass.

2015. febr. 15. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!