18 hónapos fiam szinte semmilyen főtt ételt és mást se nagyon ezik! Mivel próbálkozzak még?
19 hós a fiam, ugyanezt csinálta.
Kb 1 hónapig tartott, amíg az volt, h reggel kakaó, aztán semmi, max 1-2 keksz, ebéd úgy nézett ki, h BÁRMIT próbáltam adni neki, visított és rázta a fejét. Délután evett tejszeletet, ő is egy huzamban virslin élt napokig, szintén bundás kenyér. Mást semmit. Aztán elalvás előtt tejital.
Szóval a szuper jól evő gyerekem szinte semmit nem volt hajlandó enni.
Nem is erőltettem. Olvastam a neten, h ez 1,5 éves kor körül sok gyereknél előjött- persze ez nem vigasztalt. :)
Na, de 2 hete fordult a világ! Szuper jól eszik ismét. :) Nem tudom mi történt, egyik nap (mondom nemár éhen haljon ez a gyerek) beletömtem egy falatot, aztán már nyitotta a száját.
Igaz néha kisautó kell neki az evéshez, meg szórakoztatni kell, mesefilm, meg alap h mindenki akkor leül enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!