Kanál vagy cumisüveg? Hogy próbálkozzak?
Mi már 3hósan hozzátápláltuk a fiúnkat orvosi utasításra,de nem is ez a lényeg. Akkor próbáltuk kanállal etetni de mivel nagyon kicsi volt így cumisüvegből evett.Most 4hós már ügyesebb kanállal,de még mindig nem megy neki.
A kérdésem mikor fog úgy megtanulni kanállal enni?
Mindig próbálkozom de még nem nagyon megy neki.
Próbálkozz esetleg egészen lapos kanállal, nekem egy régi baba magazinhoz volt ajándékba egy Hipp kanalam, na az valami szuper :)
Még nagyon kis fiatal, legyél türelmes vele :)
Én türelmes vagyok vele,de ő nem annyira :)
Amikor kanállal eszik látszik az akarás csak még nem befele eszik hanem kifele :)
Csak olvastam olyanokat ha cumisüvegből kapja a főzeléket meg ilyeneket akkor nem akar majd kanállal enni.
Első baba még tapasztalatlan vagyok ilyen téren.
Nekem eszembe sem jutott cumiból adni az almát :)
Piciket adtam pici falatokat, jól leturmixolva, nem volt gondja. De úgy látszik gyerek válogatja, próbáld néha azért, ne szokja meg hogy a pép az cumiból jön, mert úgyis a kanál lesz a vége, legyen a cumi a folyadéké, szerintem.
Etesd pici kanállal én aventet vettem az tényleg nagyon pici volt, de aztán a müllerbe vettem egy sajátmárkást, na az szuper, de arra már nagyobb adag fér. Lehet a kanál nem jó neki valahogy nem esik szájra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!