Mit csináljak, ha a babám nem akarja elfogadni az almapürét? próbálkozzak mással? De mivel?
Figyelt kérdés
5 hós a babám,kezdenénk a hozzátáplálást,de nem akarja elfogadni az almapürét!valamit rosszul csinálok?kicsit megfőzöm neki,összeturmixolom,hogy pépes legyen és pici kiskanállal próbálom neki kínálni,de mindig elkezd sírni...így sose jutunk 1ről a 2re!nem ízlik neki vagy mi lehet a baj?próbáljak ki mást?amúgy tápszeres!2013. máj. 24. 10:33
1/9 anonim válasza:
Próbáltad csak a levét adni neki először?
2/9 A kérdező kommentje:
igen,első 2 nap csak azt kapott!
2013. máj. 24. 10:40
3/9 anonim válasza:
Akkor vagy üveges almával próbálkozz, vagy adj neki barackot, sütőtököt, más ízt.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. máj. 24. 11:53
5/9 anonim válasza:
Ha megfőzöd, pont az értékes vitaminokat pazarlod el belőle.
Én lereszelem. Az első 2 napban még csak a levét kapta, 3. naptól adtam neki a lé után némi pépet is. Ő is fintorgott az elején, fura neki ez a darabos étel, hiszen eddig sosem volt a szájában hasonló sem.
Ha nem fogadja el a levet sem, próbálj más ételt.
6/9 anonim válasza:
Az őszibarack egy kicsit édesebb gyümölcs, általában jobban tetszik a babáknak. Próbáld ki azt is, hátha. Amúgy az én lányommal is most kezdtem a kóstoltatást és neki sem jött be az alma. Én továbbléptem, most a krumplinál tartunk. Na, azt imádja!
7/9 xStefix válasza:
Vagy, ha a többit se nagyon fogadja el, akkor lehet, hogy még nincs készen rá, kicsit várnod kell.
8/9 anonim válasza:
Szia!
Nyersen az enyém se fogadta el, csak megpárolva. Amúgy próbálkozhatsz biorépával vagy fagyasztott bébirépával is. Párold őket, ne főzd, és a pépet higítsd a főzőlével, először kb olyan állagúra mint a tápi, aztán napról napra sűrűbbre, meg fogja szokni egy héten belül. És műanyagkanállal etesd, a fém nem szokott bejönni nekik.
9/9 anonim válasza:
probálhatsz esetleg másfajta almát, valamilyen édesebbet, vagy egyben valamivel, amit szeret....amugy anno fiamnak sem ízlett, tobbfélét probáltam, pépesítve, banánnal, még sutve is, nem jott be. Hagytuk, késobb rákapott az ízére. Lányomnak sem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!