A te babádnál mi volt, ami puffasztott?
6 hónapos lesz egy pár nap múlva a babám, tápszeres, még semmit nem adtam neki mert hasfájós így is. Aggódom, hogy még jobban fog fájni a pocakja. :( Szeretném legalább elkerülni az olyan ételeket, amelyek gondot okozhatnak.
Természetesen a táblázatot fogom követni és nem azt nézni, hogy mi van a bébiételes dobozokon, nem is fogom elsietni, az is biztos..
Akinek még 6 hónaposan is hasfájós volt a babája hogyan reagált a szervezete a levekre, pépekre? Köszönöm, ha válaszol valaki.
lanyom is hasfajos volt (anyatejes). ő a karalabet es .zoldbabot viselte nehezen.
kaposzta karfiol brokkoli kukorica es a huvelyesek szinten puffaszthatnak.
A legelső az a banán volt, amitől pukiztak az enyémek, de nem viselte meg őket, nem is foglalkoztak ezzel igazából soha. Banánt alma-banán pürével nem sokkal az alma után kaptak 4,5 hónaposan kb. már és pukiztak, de ennyi. Nálunk a bukásokkal volt gond, minden jött vissza 8-9 hónapig.
Később amik külön főttek nekik, azoknak a főzőlevét általában leöntöttem és sokáig nem fújta fel őket semmi igazából, brokkolit is nagyon hamar kaptak már pl.
Ha bizonytalan vagy, főzz meg előbb mindent (almát is) és a levét ne add oda.
Az almától amúgy a kisebb fiam bukós lett és kimarta a popsijját is, csak főve adtam neki egy ideig. A nagyobb a paradicsomos ételektől járt így anno.
Köszönöm a válaszokat! Ő is szokott bukni igaz nem rendszeresen és nem sokat.
Próbálom kerülni a puffasztó dolgokat nála, így is puffad eléggé. :(
Neked is köszönöm!
Próbáltuk azt is, az infacol és az espumisan nem csinál nála semmit. :( a többi se.
Angol víztől pukizik legalább, 2x gondoltam már arra is jobb időkben, hogy talán pont az zavarja de amikor nem kapta puki se volt. :/
Remélem nem lesz baj az elso ételekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!