Szerintetek adhatok 2 évesemnek puffasztott rizsszeletet?
Figyelt kérdés
én szoktam enni és ő is kért és látom hogy ízlik neki.ugye nem lesz baja ha rendszeresen eszik ilyet?2014. jún. 3. 17:04
1/5 anonim válasza:
Dehogy, hiszen kapható babáknak való pufirizs is :)
2/5 anonim válasza:
Bocsi, úgy értem, adhatsz, és nem lesz baja ha eszik ilyet :)
3/5 anonim válasza:
Miért lenne baja? Ne haragudj nem miattad,de már tényleg nem értem ez ta túlaggódást,volt már a napokban pár hasonló kérdés, 2 éves nem 2 hónapos...
4/5 anonim válasza:
2 èvesnek?? Mèg jó! Ès nem a babák kategóriàbba kellet volna rakni a kèrdèst. Màr règ nem baba...
5/5 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm hogy válaszolt!kedves utólsó!nem mindegy hogy hova írok?ha nem tetszik akkor nem kell a kérdésre válaszolni!és ezt nem bántásból írtam!!
2014. jún. 3. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!