Mikortól adható a babának babakeksz, babapiskóta, puffasztott kukorica (fincsi)?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 16:11
1/4 anonim válasza:
Pufit azt nem adok a babámnak, mert ráragad néha a szájpadlására, ha nagyobb darabot harap belőle.
Babapiskótat és keksz 6 hóstól adható, én 8 hóstól adok neki ilyet.
2/4 anonim válasza:
Babakeksz 6 hónapos kortól vízbe vagy tápiba pépesítve. Babapiskóta lehetőleg minél később mert tele van cukorral. Ha a puffasztott kukorica alatt a kukit (pufit) érted, akkor az olyan 8-10 hónapos kortól, fogmennyiségtől függően. De elég gyatra kaja, csak telít és hízlal. Ha viszont nem erre gondolsz, akkor viszont nem tudom, h azt mikortól lehet adni. :)
3/4 anonim válasza:
6 hónaptól lehet glutént adni.
De a babapiskóta tele van cukorral és lehet tojás is van benne,ami miatt nem ajánlott azért még.A pufi kukit is kaphatja,de amint az előző válazsoló is írta,feltapad a szájpadlására és eléggé zavarhatja.
Én nem adnék neki egyiket sem nagyon,mert nem értékes táplálék.De neten van babakeksz recept is,lehet azt próbáld meg inkább,az csak gyümölcs meg liszt,esetleg zabpehely meg gyümölcs.
4/4 A kérdező kommentje:
Kösziaz eddigi válaszokat! Igen a pufira, kukira (vagy ki, ahogy mondja) gondoltam... :-)
6 hós a babám, tehát akkor még csak a babakeksz, ami szóba jöhet!
2013. nov. 6. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!