8 hónapos babámnak adhatok puffasztott hamlettet?
szerintem a puffasztott rizs, búza még nem annyira jó, mert a darabokat félrenyelheti...
ha vesz egy nagyobb levegőt mikor bekapja, hirtelen a torkára mehetnek a pici darabok.
Első, mi bajod a hamlettel? Abban aztán pont hogy nincs semmi ipari szar.
Adhatod neki. 8 hónaposan inkább úgyis főleg nyálazza majd meg jó undorító ragacsosra csócsálja. :) Ha meg leharapna egy nagyobb darabot, majd kiköpi, nem fog megfulladni bele. :)
kenyér helyett szeretném majd adni neki,ugyanis azt mondták hogy egészségesebb.
de nem tudom melyik lenne jobb a hamlett vagy a barna kenyér.utóbbit már evett.
egyébként még nincs foga,de a kekszet is harapja és csak szopogatja a kis darabkát a szájában.ha túl nagy akkor ki szokta köpni.
utolsó!
hogy hogy nekik a fehér kenyér kell?Miért?
Nekem a védőnő mondta, mert én is barna kenyeret akartam adni...De az indok az az, hogy a sokféle gabonára még nincs felkészülve a bélnyálkahártya.(értem ezalatt korpás,rozsos..stb kenyereket)
Esetleg a félbarna kenyeret mondta még, de kiflit, zsemlét szoktak adni általában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!