Puffasztott kölest hogyan és mivel lehet adni 8 és fél hónapos babának?
Figyelt kérdés
Vízzel kell keverni,vagy csak gyümölccsel?Egyáltalán adható ez?2010. nov. 24. 19:38
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én nem adnék neki még jó pár hónapig, félrenyelheti. Még a kölesgolyót is félrenyelik a babák ilyen idősen.
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan adhatod neki magában. Az első néhány darabnál figyelni kell, hogy nem nyeli-e félre, de irtó hamar megtanulják, hogyan kell enni, hogy ne legyen gond, főleg, ha ízlik nekik. :o)
(Egyébként érdekes, második kislányom amikor félrenyel, és már-már fuldoklik, akkor is mindig röhög közben, szóval úgy látom, nem annyira zavarja, mint engem...)
4/5 anonim válasza:
A kölesgolyóra gondolsz ugye? Mi 9 hósak vagyunk 8és fél hósan adtam neki először én is. Magában adom (imádja, bármennyit megenne belőle). Az első két napban félbeharaptam neki és úgy adtam a szájába. Harmadik naptól már egészet adtam a szájába. Elolvad a szájukban, nem fulladnak meg benne, már rágja, csak úgy ropog az ínye alatt :) És most már saját maga veszi fel az asztalról és teszi a szájába. Szerintem bátran adj neki, próbáld meg, ha mégsem tetszik a babának akkor pedig vártok még. (de imádni fogja)
5/5 anonim válasza:
Tegnap 21:21, nem, szerintem nem a kölesgolyóra gondol. Google-ben keress rá a "puffasztott kölesre".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!