Milyen jó minőségű sajtot, kefírt, joghurtot, felvágottat, virslit ajánlotok?
Az én fiam a csirkemell sonkától kapott szalmonellát. :(
Kométa zalát szoktam venni, és délhús virslit. Vagy olyat, amire rá van írva, pl. hogy 80% húsból készül. (nem jut eszembe a neve)
2,8-as tejet adok neki, de olyat sosem veszek, ami hűtés nélkül tárolható. Gyümölcs joghurtból csak jogobellát veszek, natúr joghurtból meg félegyházit. Bár az nem országosan elérhető.
virsliből és felvágottból eleve nincs jó, hiszen maga a műfaj nem lehet jó (felnőtteknek sem kellene enni)
a jövőre: sajtból semmiképp nem adnék trappistát neki. kefír, joghurt esetében meg a boltban össze kell hasonlítani az összetevőket és az alapján dönteni (pl. ne legyen benne 10 kg cukor).
virslit csak ha nagyon muszáj. A Sagának van magas hústartalmú gyerek virslije, felvágottja. Mindkettőt ajánlom.
Joghurtból én Danonet, Nádudvarit veszek, biztos van jobb minőség is, de ezekben megbízom. Sajtból Tolle vagy bármilyen más magyar trappista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!