Tejpépet mikor lehet bevezetni? Vagy mit ajánlotok? 5 hónapos baba pár napja reggel korábban kel.
Csak anyatejes 5 hónapos babám-tegnap töltötte- pár napja jóval korábban kel, mint szokott. Eddig is előfordult, hogy egy-egy nap korábban kelt, de két egymást követő nap nem. Általában 5-6-ig bírta reggel, de mostanában 3-4-kor ébred. Este 8-9 között fekszik, legtöbbször 8.30-kor.
Csúsztassuk símán csak a lefekvést? Mondjuk szerintem este már nyűgös, csak túlhúznám szegényt. Várjak még pár napot, hátha javul, vagy próbálkozhatok bevezetni reggel tejpépet és mikor már megszokta estére átcsúsztatni? Szopi után természetesen, tehát nem kiváltani akarok, hanem pluszt adni.
Én nem ismerem a Heinz terméket itthon. Azt tudni kell, hogy ezek a pépek is tápszer alapúak, de nem baj, ha adod neki.
Nem biztos, hogy kevesebb a tejed, esetleg már nem laktatja úgy, nem lakik jól vele stb.
Első gyerekemnél nem volt ilyen probléma, de a másodiknál már igen. 4-5 hó között megállt a gyarapodásban, igaz, akkor 7 kiló volt, de aztán nagyon lassan gyarapodott, én emiatt kezdtem a pépet. Így utólag rájöttem, hogy a mi esetünkben már lehet tápszer kellett volna, csak nem akartam...De a pép is segített.
Én Milupásat vettem neki.
szerintem a fogzas miatt kel. egyebkent tedd ossze a ket kezed. az en fiam 7 honapos es meg egyetlen ataludt ejszakank sincs. mondjuk van mar 6 fogunk.
sinlacot irass az nem tapszer. de boltban is lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!