Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Az uborkat nyersen is lehet...

Az uborkat nyersen is lehet adni vagy csak parolva a 7 honapos babanak? Avagy hogy javasolt?

Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 08:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én nem szeretnék látni :o
2016. febr. 23. 10:09
 12/22 anonim ***** válasza:
53%
Ráérsz majd neki nyáron friss uborkát adni. Főtt, párolt uborka? Hááát... nem enném meg.
2016. febr. 23. 10:10
 13/22 A kérdező kommentje:

Komolyan nem értem mi bajotok van:) Tökre olyan mint a cukkini megfőzve.

És nem az volt a kérdés hogy adhatom-e a 7 hónaposnak hanem hogymeg kell-e főzni. Ezért kérdezem...

Komolyan fantasztikus teljesítmény hogy egy ilyen témában neki tudtok esni az embernek! Gratulálok...

2016. febr. 23. 10:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Válaszoltunk, hogy szvsz korai, majd 1 éves kortól.

ezek után szerintem oly mindegy, hogy a 7hónaposnak megfőzöd-e vagy sem. ahogy jól esik.

2016. febr. 23. 10:21
 15/22 anonim ***** válasza:
Nézd, sok gyerek hét hónaposan még alig hagyta el a kizárólagos szopizást, tápszert. Te meg már az uborkánál tartasz. Tégy belátásod szerint, de fogadd el, ha másnak ez furcsa.
2016. febr. 23. 10:21
 16/22 anonim ***** válasza:

Azért ez aranyos.. Többen írtuk, hogy kari, 1 éves kortól ajánlott, te pedig lehurrogsz, hogy nem ez volt a kérdés...tehát mindegy amúgy, hogy korai-e a gyerekednek vagy sem, te akkor is adod.

Hát tégy úgy. Főzd, ha jobban tetszik, a te gyereked.

Egyébként utólag elismerni, hogy esetleg tényleg korai, nem kéne neki adni, nem tudtál erről, nem egy förtelmes dolog. Mindenesetre azt csinálsz, amit akarsz.

Ezenfelül pedig nem estünk neked, csak értetlenkedtünk a főtt uborka felett.. Miután az uborka az gyakorlatilag víz. Újra elmondom, hátha egyszer eljut hozzád.

2016. febr. 23. 10:29
 17/22 anonim ***** válasza:
*korai
2016. febr. 23. 10:29
 18/22 A kérdező kommentje:
elképesztő.............. igen, nem ez volt a kérdés. nekem a védőnőtől kapott táblázatban szerepel az uborka 7 hónapos kortól. mi a büdös szarnak kell ezért nekemesni???
2016. febr. 23. 12:35
 19/22 A kérdező kommentje:
én barom, komolyan. feltettem egy halálosan ártatlan kérdést. erre hülyének lettem nézve hogy minek főzném meg (úúristen mekkora hülye vagyok tényleg). és igen, lehet hogy ebben a védőnőre inkább hallgatok mint néhány névtelen, arctalan emberre, és erre lehet kérezni hogy akkor minek kérdezek. ok, én vagyok a hülye hogy normális válaszokra számítottam egy ilyen végtelenül komoly témában. gondoltam ezért nem hívom fel a védőnőt. nem azt kérdeztem hogy adhatok-e neki pacalpörköltet vagy tatár bifszteket. akkor nézzetek hülyének. pá...
2016. febr. 23. 12:41
 20/22 anonim ***** válasza:

Higgadj már le.. Akkor adjad neki és főzd meg. Ne lepődj meg rajta, hogy az utóbbiról még nem hallottunk.

Tudatlanok vagyunk, biztosan azért. Nektek meg egészségetekre.

2016. febr. 23. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!