Ti hogy vezettétek be az uborkát?
Figyelt kérdés
Mivel adtátok? Nyersen vagy főzve?2015. júl. 23. 07:22
1/4 anonim válasza:
úgy emlékszem, azt akkor adtam, amikor már tudtak rágni, volt annyi foguk. Kis kenyérkockákon adtam, a héját leszelve.
2/4 anonim válasza:
Amikor már ínnyel rágott, kb 1 éves korában, héja nélkül. A külső részével még küzd mert nincs rágófoga, amikor azt látom hogy erőlködve nyeli le akkor inkább csak a puha magos részét adom neki, szereti. Nyersen kapta, nem kóstóltattam hanem elsőre annyit evett amennyit akart.
3/4 anonim válasza:
9. hónap körül (táblázat szerint), először hámozva, főzve és pépesítve. 11 hónaposan pedig héját lehúzva, nyersen pépesítve (még nincs foga)
4/4 anonim válasza:
Egy éves körüli volt, néhány foggal. Ebédeltünk, a tányèromon volt uborka. Megfogta, megette. Így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!