A sóskát és a spenótot, hogy vezettétek be?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy egy héten egyszer lehet adni őket. Azt is fokozatosan vezessem több nap alatt, vagy csináljak egy teljes adagot elsőre?2015. márc. 28. 16:01
1/2 anonim válasza:
Felesleges teljes adagot készítened, hacsak ti nem eszitek meg.
Mi pl. utáljuk mind a kettőt (óvódás kori gyönyörű emlékeknek hála!), így mind a két lányunknál úgy csináltam, hogy vettem bébiételbe és azzal vezettem be.
Mellé kevertem még egy kis krumplit vagy valamilyen gyümölcsöt, amit szerettek a lányok.
Nálunk a bevezetés annyiból állt, hogyha ízlett valami nekik, akkor tömték befelé. Reklamáltak, ha 5 kanál után már nem adtam (volna).
Ha nem ízlett, akkor pedig az istenért se tudtam beléjük könyörögni.
Papíron valóban "ritkán" kell adni kezdetben, de ahogy nő, lehet sűrűbben is. pl. két napig azt eszi.
A máj is ilyen étel. Bár azt egyik lányom se eszi meg a mai napig. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Én négy nap alatt szoktam bevezetni egy ételt, négy nap után kap egy teljes adagot. Azért így csinálom, mert nagyon hasfájós volt a lányom és még most is sok mindenre elő jön a hasfájás. A sóskát és a spenótot mi nagyon szeretjük, bízok benne, hogy ő is fogja. Szerencsém van, mert eddig soha nem utasított el semmit, pedig már 11 hónapos és rengeteg mindent eszik. Azért nem tudom, hogy most hogyan kéne bevezetnem, mert a sóska és a spenót nem puffaszt, mint mondjuk a karalábé vagy a karfiol, viszont eddig mindig óvatos voltam. Köszönöm a válaszodat.
2015. márc. 28. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!