Szerintetek lehet már adni neki? Többi lent
Figyelt kérdés
8 honapos kisfiamnak lehet már adni felessárgaborsó fözeléket. Mert eddig nem mertem neki adni.2016. febr. 1. 15:25
1/3 Bella169 válasza:
Sárgaborsó mind az anyatejes mind a tápszeres babáknál csak 12 hónapos kortól adható.
2/3 anonim válasza:
Főzelék alatt mit értesz? Összepűrésített feles sárgaborsót? Vagy "rendes" főzeléket, azaz amit mi felnőttek eszünk? Ha az előbbit, akkor nem tudom, de az előző írta, hogy nem lehet. Ha az utóbbi, akkor semmiképp, mert a "felnőtt" főzelékek tejjel/tejföllel vannak sűrítve, amit pedig nem lehet 8 hónaposan adni.
3/3 A kérdező kommentje:
Össze van turmixolva mi ugyan is ugy eszük meg. Meg kérdeztem a védőnöt és azt mondta ha össze van turmixolva akkor egy pár kanálnyit lehet neki adni. Azért köszönöm szépen
2016. febr. 2. 05:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!