Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 1 éves babátoknak mit szoktato...

1 éves babátoknak mit szoktatok ebédre adni? Már teljesen kifogytam az ötletekből.

Figyelt kérdés

2015. dec. 14. 23:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
1 évesen ette már, amit mi.
2015. dec. 14. 23:08
 2/15 anonim ***** válasza:

érdebes egy bölcsödei menürendszert lekövetni :)

és itt is van pár dolog

[link]

2015. dec. 14. 23:10
 3/15 anonim ***** válasza:
26%
Amit mi, semmi extra, leturmixolva.
2015. dec. 14. 23:11
 4/15 A kérdező kommentje:
oké, hogy amit ti, de ti mit ebédeltek? már teljesen kifogytam az ötletekből.
2015. dec. 14. 23:13
 5/15 anonim ***** válasza:

tessék linkeltem egyet, ha már nem veszed a fáradtságot és még nem is csak ebéd van benne

1-3 év bal oldali oszlop

[link]

2015. dec. 14. 23:23
 6/15 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

1 évesen már nem turmixoltam.

Pl. tejfölös krumplileves, frankfurti leves, zöldségleves, sajtkrémleves, brokkolikrémleves, gulyásleves, fácánleves, paradicsomleves, spagetti, rakott krumpli, palacsinta, rakott karfiol, hús szinte akármilyen formában, hal, cukkini...

2015. dec. 14. 23:25
 7/15 anonim ***** válasza:

3-as vagyok:

Mikor mit, mihez van kedvem. Újházyi tyúkhúsleves, jó sok zöldséggel. Párolt rizs, tyúkhússal. Tarja/karaj pörkölt krumplival. Zacskóban sült hús krumpliágyon. Különbözőfőzelék. Paprikás-krumpli.

A nővérem még pacalpörköltet is adott a fiának ennyi idősen, ja meg halételek, csak én a halat nem szeretem.

Ezeket ismétlem hetente/2 hetente.

Ne hidd, hogy az év 365 napján 370 féle ételt készítek. Ami eszembe jut és amit könnyű elkészíteni.

2015. dec. 14. 23:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Tesztak, fozelekek, husok, levesek.

Vegyel egy szakacskonyvet.

2015. dec. 15. 00:11
 9/15 anonim ***** válasza:
Paradicsomos húsgombóc, bolognai, csőben sült karfiol,karfiolleves,húsleves sok zöldséggel, finomfőzelék,krumplifőzelék,csirkepaprikás,paprikás krumpli,pörköltet is evett már,vadas,paradicsomos rakott krumpli. Persze ezeket mind enyhén fűszerezve kapja csak. Mikor majdnem kész kiveszek neki belőle a miénket meg jól befűszerezem.
2015. dec. 15. 07:51
 10/15 anonim ***** válasza:
levesek (tojásleves, zoldségleves, krumpligomboc leves, husleves, tárkonyosragu leves, krémlevesek..stb.), bolognai, barnamártásos husgomboc, tejszines csirke zoldségekkel, sajtkrémes-szezámos hus, rakott karfiol, rakott krumpli, tojásos felfujt, toltott cukkini, májjal toltott csirkecomb rizibizivel, vadas, porkoltek, paradicsomos husgomboc, toltott paradicsom..hát tényleg minden....
2015. dec. 15. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!