1 éves babátoknak mit szoktatok ebédre adni? Már teljesen kifogytam az ötletekből.
Figyelt kérdés
2015. dec. 14. 23:04
11/15 anonim válasza:
egyébként egy évesen már én se turmixoltam...kb 10 honapos korátol osszetorom villával az ételt és ennyi.
12/15 anonim válasza:
heti egyszer kap halat is a fiam, amugy a nagy kedvencét kifelejtettem - spenot (kiflivel, krumplival, enyhén cukrosan)
13/15 anonim válasza:
amit mi: ma például kínai kaját csinálok, de neki külön bedobom egy lábasba a répát-zöldbabot-csirkét, így együtt megfőzöm, ezt eszi majd rizzsel.
Tegnap céklakrémlevest ebédeltünk, tejszínnel, levesgyöngyel. Előtte levő nap paradicsomos káposztát oldalassal - eltépkedtem neki a húst, jóízűen megette, ezeket tehát már nem főzöm neki külön. Múlt héten gulyás levest kapott, aztán paradicsomos spagettit sajtal, aztán előtte lecsót amit én rakok el nyáron üvegbe, tojással és tarhonyával. Gyakori a lencse, sárgaborsó főzi, a tepsis húsok zöld körettel, ezekből mind eszik...máglyarakás is volt valamelyik nap. hú de imádta :)
15/15 anonim válasza:
Azt eszi, amit mi, illetve, ha őszinte akarok lenni (és miért ne akarnék! :)), azt esszük, amit ő! Ami fontos: kihagyom az étrendből, amit ő nem ehet: diófélék, tojás és tejjel készült ételek, gomba, máj! Nem sózok, csak keveset, ételízesítőt nem használok (ha igen, akkor magunknak főzök külön), csak zöld fűszert! Kérdés: van-e foga és mennyi? Mert könnyű beszélni: én nem turmixolok! Igen, de ha nincs foga a húst másképp nem tudja megenni, mindegy mennyi idős! Írd meg mennyi idős és mondok receptet, ami segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!