Milyen kecsketejet es hogyan kaphatnak a csecsemok?
A bélrendszere nem tudja feldolgozni még, viszont a magas ásványianyag tartalma rettentően megterheli a veséjét.
3 hónapos babának az anyatejen és/vagy tápszeren kívül még semmi másra nem alkalmas az emésztőrendszere.
Állati tejet pedig 1 éves kor előtt nem ajánlott adni.
Ha most adsz neki, az akár felnőttkorban is visszaüthet emésztési zavarok és veseproblémák formájában.
Nem tudom, ki győzött meg (biztos nem a gyerekorvos és védőnő), de nagyon rosszul tette. Tönkreteheted a gyereked emésztését, és veséjét. Egy életre.
Ha nincs elég tejed, adj tápszert. Nem ördögtől való dolog hidd el. Kifejezetten babáknak készítik. A kecsketej nem babáknak "készül".
bioboltban és talán dm-ben is lehet kapni kecsketejből készült tápszert. ezt adhatod nyugodtan, bio is, kecske is, tej is...
sima kecsketejet max akkor ha nagyon utálod azt a csöpp babát és minden rosszat kívánsz neki :(
Hát szerintem pocsék ötlet, de talán kérdezd meg azt, aki meggyőzött, ha ennyire adni akarsz neki...
Amúgy meg mint írták, fél éves korig anyatej és/vagy tápszer a baba megfelelő tápláléka.
"kérdezd meg azt, aki meggyőzött, ha ennyire adni akarsz neki"
Ilyet ne tanácsolj, mert biztos a nagymama volt: "régen sem volt tápszer, tejet adtunk, ha nem lehetett szoptatni, mégis felnőttek a gyerekek..."
Kérdező: inkább az orvosra/védőnőre hallgass, mint az "öregekre"
Kérdező, akkor kérlek te válaszolj nekem:
A két éves gyerekemnek milyen formában adjak pálinkát? Hány százalékosat? Melyik márka jobb neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!