Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Aki kecsketejet adott a 6 hó...

Aki kecsketejet adott a 6 hó feletti babájának tápszer helyett, az milyen változást tapasztalt?

Figyelt kérdés
Úgy értem ritkábban eszik a gyerek, többet van kakija(ami jó mert eddig 3 naponta volt), ez másnál is így van/volt?
2014. jún. 2. 07:50
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Kizárólag kecsketejet adni nem egészséges, mert nincs meg benne minden olyan vitamin, amire egy csecsemőnek szüksége van.

Másrészről fél évesnek eleve nem adnék még tejet, kecskéét sem...

2014. jún. 2. 09:49
 2/9 A kérdező kommentje:
sajnos a válaszodnak nincs köze a kérdésemhez... amúgy köszi a választ
2014. jún. 2. 10:48
 3/9 anonim ***** válasza:
a vitaminokat mivel pótolod ami nincs meg a kecsketejben?
2014. jún. 2. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
A kecsketej nem alkalmas a csecsemő táplálására, sőt egyáltalán nem adható 1 éves kor alatt. Hiánybetegségei alakulhatnak ki és a széklet változása is rossz jel. Én a babád érdekében azt javaslom neked, hogy beszélj a gyerekorvossal.
2014. jún. 2. 21:32
 5/9 A kérdező kommentje:
a gyerekorvos ajánlotta, persze hogy pótoltam a vitamint, de tegnap ment a hasa mint az állat úgyhogy abbahagytam, meglátom hogy attól volt e
2014. jún. 3. 10:33
 6/9 anonim válasza:
28%
1 éves kor alatt a tehéntejet nem ajánlják!A kecsketej aminosav tartalma 98%-ban megegyezik az anyatejével.
2014. jún. 4. 13:45
 7/9 anonim válasza:
21%
Ja és 6 hó feletti!Tehát gondolom a hozzátáplálás már elkezdődött és biztosan nem csak kecsketejet kap.És biztos h egészségesebb mint a tápszer.
2014. jún. 4. 13:46
 8/9 anonim válasza:

Nyugodtan le lehet pontozni,attól mégnekem van igazam.A régi védőnők is a kecsketejet ajánlották,csak ma márnem ez a "divat"

Az én gyerekemnek semmi baja,születése óta 1x volt egy kicsit náthás.

Már nem azért,de szerintetek dédnagyanyáitoknak mindnek vot teje???Amelyiknek meg nem annaka gyereke éhen halt?Ugyanis tápszer csak az 1800-as évek végétől van.

Kecsketejet kapott a gyerek,nem tehéntejet..

2014. okt. 16. 14:16
 9/9 anonim válasza:
Érdekelne kérdező,hogy végülis attól ment e a babád hasa és kapja e a tejet?
2014. okt. 16. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!