Aki kecsketejet adott a 6 hó feletti babájának tápszer helyett, az milyen változást tapasztalt?
Figyelt kérdés
Úgy értem ritkábban eszik a gyerek, többet van kakija(ami jó mert eddig 3 naponta volt), ez másnál is így van/volt?2014. jún. 2. 07:50
1/9 anonim válasza:
Kizárólag kecsketejet adni nem egészséges, mert nincs meg benne minden olyan vitamin, amire egy csecsemőnek szüksége van.
Másrészről fél évesnek eleve nem adnék még tejet, kecskéét sem...
2/9 A kérdező kommentje:
sajnos a válaszodnak nincs köze a kérdésemhez... amúgy köszi a választ
2014. jún. 2. 10:48
3/9 anonim válasza:
a vitaminokat mivel pótolod ami nincs meg a kecsketejben?
4/9 anonim válasza:
A kecsketej nem alkalmas a csecsemő táplálására, sőt egyáltalán nem adható 1 éves kor alatt. Hiánybetegségei alakulhatnak ki és a széklet változása is rossz jel. Én a babád érdekében azt javaslom neked, hogy beszélj a gyerekorvossal.
5/9 A kérdező kommentje:
a gyerekorvos ajánlotta, persze hogy pótoltam a vitamint, de tegnap ment a hasa mint az állat úgyhogy abbahagytam, meglátom hogy attól volt e
2014. jún. 3. 10:33
6/9 anonim válasza:
1 éves kor alatt a tehéntejet nem ajánlják!A kecsketej aminosav tartalma 98%-ban megegyezik az anyatejével.
7/9 anonim válasza:
Ja és 6 hó feletti!Tehát gondolom a hozzátáplálás már elkezdődött és biztosan nem csak kecsketejet kap.És biztos h egészségesebb mint a tápszer.
8/9 anonim válasza:
Nyugodtan le lehet pontozni,attól mégnekem van igazam.A régi védőnők is a kecsketejet ajánlották,csak ma márnem ez a "divat"
Az én gyerekemnek semmi baja,születése óta 1x volt egy kicsit náthás.
Már nem azért,de szerintetek dédnagyanyáitoknak mindnek vot teje???Amelyiknek meg nem annaka gyereke éhen halt?Ugyanis tápszer csak az 1800-as évek végétől van.
Kecsketejet kapott a gyerek,nem tehéntejet..
9/9 anonim válasza:
Érdekelne kérdező,hogy végülis attól ment e a babád hasa és kapja e a tejet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!