Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Miért lehet ez? 9 hónapos...

Tünde1989 kérdése:

Miért lehet ez? 9 hónapos babának hogyan néz ki a napirendje? Miket adtok neki enni?

Figyelt kérdés
Babàmnak nincs 1 foga se,mindent turmixolok neki.Viszont mostanàban nem nagyon alar enni,ma se evett ebédre pl semmit.Mostanàban sűrűn öklendezik evés közben,meg ràngatja a fejét h nem kér enni.Ugyan azokat kapja mint eddig.Turmixolok neki de van h pl a rizst nem tudom teljesen símàra turmixolni és akkor öklendezik tőle.Arra is gondoltam hogy nem ìzlik neki a kaja mert nem nagyon hasznàlok fűszereket.
2015. dec. 22. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Fogai nem nőnek?

Esetleg az őrlők?

2015. dec. 22. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Bar foga nincs de ennyi idosen szoktak bevezetni a darabos eteleket. Az en fiam is tiltakozott a pepek ellen ennyi idosen. Kezbol evett amit a szajaba raktam. Akkor mar 8 foga volt, tudott harapni. Probald meg valamilyen puha etellel kinalni kezbol. Fott krumpli vagy kenyerdarab.
2015. dec. 22. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez lemaradt: ennyinidosen kezdem bevezetni a tejtermekeket. Turo, joghurt, reszelt sajt fozelekbe.
2015. dec. 22. 16:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Próbàltam főzni neki krumplit,répàt és azt oda adni neki a kezébe,de azt se ette lelkesebben.Nem jön biztosan a foga mert nem nyàladzik egyàltalàn,és ràgogatni se szokott nagyon
2015. dec. 22. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!