6-7 hónapos babák napirendje? Mit, hányszor, és mikor esznek?
Nálunk totális a káosz,ahelyett h egyre ritkábban enne, egyre gyakrabban. 8kor szopi, 10kor gyümölcs,délben szopi, 2kor uzsi, 4kor szopi, 7kor szopi, 10kor szopi
Szóval nagyon sűrű, és nem tudom hogy kéne átvariálni..
Segítsetek!
Nálunk ugyan ez van mint nálatok, kivéve hogy a 10 órai gyümölcs után már csak este van tejpép, a többi még cici.Szerintem ez teljesen rendben van!Ne variáld..figyeld a babádat.Ne a nagykönyvet nézd, hanem az igényeit.
7 hónapos fiú anyukája
Nalunk most ugy van, hogy reggel szopi, tizorai gyumolcs gabonapeppel, delben szopi, delutan fozelek (vagy olyasmi) este szopi.
Most valami olyasmit kersek, hogy hogyan is kellene kivaltani 3 etkezest, mit kell olyankor adni. :S
Nem lehet, hogy azert enne egyre tobbet, mert nem eleg laktato? Irtad hogy gyumolcs. Ez mit takar? Csak gyumolcs? Mert attol szerintem hamar megehezik. Ezert keverem en gabonapeppel-meg a gluten miatt is :D ). A fozelek pedig altalaban krumpli-repa-sutotok-alma-brokkoli-cukkini variacioi.
Nem tudom. Mindig hagy bőven tejet, nem győzöm kiszedni..
Most azt próbálom meg, hogy átrakom du ra a gyümit, és de kap laktatóbbat. Amúgy én is keverek bele neki gabonapépet, Milumilt,de épp annyit,h még kedvelje az állagát. Lehet én rontom el h még nem főzök neki? Annyi bébikaját kaptunk, h még nem láttam értelmét. Pedig lehet ha anyatejjel főznék neki főzit,azt jobban enné, és később is lenne éhes. Amúgy a védőnő szerint jól van ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!