Milyen olajat vagy milyen zsírt használtok a baba ételeinek elkészítéséhez?
Figyelt kérdés
2015. dec. 13. 21:26
11/17 anonim válasza:
Egy éves koráig semmit utána mangalica zsírt azt használok a családnál is.
12/17 anonim válasza:
Bocsi az offért, de pl. rántott hús, vagy hasábburgonya készítéshez is kókuszzsírt használtok?
13/17 anonim válasza:
12es: mi igen. Sütéshez ráadásul többször is felhasználható. Nem úgy mint a sima étolaj, amiben negatív átalakulás történik sütés közben ezért nem tanácsos többször felhasználni.
14/17 anonim válasza:
Mi igen, rögtön utána le kell szűrni, vagy felmelegíteni, hogy folyékony legyen. És tényleg lehet nyugodtan felhasználni sokszor.
15/17 anonim válasza:
Mi is kokusztolajat használunk :)
16/17 A kérdező kommentje:
Mi a különbség a kókusz zsír és olaj között?
2015. dec. 14. 22:13
17/17 anonim válasza:
Nincs különbség, ugyanaz a kettő. 24 fok alatt szilárd halmazállapotú, afölött folyékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!