Csak oliva olajat hasznalok.Nem csak a baba eteleihez, hanem mindenhez.
2015. dec. 13. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
2/17 anonim válasza:
Kókuszzsírt, mindenhez. Sokáig én is olíva olajat használtam, aztán kiderült, hogy akkor van csak értelme, ha nincs felhevítve, mert különben ugyanolyan az élettani hatása, mint a napraforgó olajnak. A kókuszzsírt viszont lehet nyugodtan hevíteni, és akár többször is felhasználni, mert nem roncsolódik a szerkezete a főzés során, illetve csak sokkal magasabb hőfokon, plusz, nem ég tőle az ember gyomra sem, és szaga sincs. Metróban lehet kapni elég jó áron nagyobb kiszerelésben. Mivel eleve kevés zsírral főzünk, nekünk elég sokáig elég szokott lenni.
2015. dec. 13. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
3/17 anonim válasza:
egy eves koraig szinte semmit mert a zoldsegpurekhez nem tettem neki, max ha bedugult neki a kaki akkor par csepp oliva olajat az lazitotta a szekletet.
most mar azt eszi amit mi es en altalaban oliva olajat hasznalok a fozeshez, ha valamit bo olajba kell sutni ahhoz napraforgot, bar olyasmit meg nem nagyon eszunk.
2015. dec. 13. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
4/17 anonim válasza:
Attól függ, mit főzök, már azt eszi, amit mi. Általában oliva, de van, amihez napraforgó, vagy repce olaj. Ameddig csak neki főztem külön, addig olivát használtam, de akkor az még extra szűz volt és hozzá adtam az ételéhez, nem abban sütöttem, főztem.
2015. dec. 13. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
5/17 anonim válasza:
Ugyanugy mint 2-es. Kokuszzsirral, persze magunknak is ezzel főzünk
2015. dec. 13. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
6/17 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket.Repceolajat illetve kókuszzsírt hol lehet kapni?metro nincs a közelben.Repceolajtól nem másabb az étel íze?
2015. dec. 13. 22:46
7/17 anonim válasza:
Én sima napraforgó olajat használok. Nem hiszem el hogy itt a vlaszadók Ennyire egészségesen főznek. Ez vicc.
2015. dec. 14. 00:05
Hasznos számodra ez a válasz?
8/17 anonim válasza:
Tescoban is van, meg kb. minden nagyobb supermarketben. 550 ft körül van 250 gr, egy jobb minőségű olívaolaj 1200-1400 ft/500 ml, szóval több, mint a kétszerese, de a napraforgóolajnál persze nyilván drágább.
Nekem ég a gyomrom a napraforgó olajtól, az olívaolaj fölöslegesen drága főzéshez, ha hő hatására ugyanolyan rossz, ráadásul én a szagát sem szeretem. A kókuszzsír pedig szerintem ahhoz képest, amennyi kell belőle, nem drága, főleg, hogy sokszor fel lehet használni, és sütibe is ugyanolyan jó (pl. kekszekhez a vaj egy részét kiváltva, tök jó ropogós lesz), mint húshoz.
2-es
2015. dec. 14. 00:16
Hasznos számodra ez a válasz?
9/17 anonim válasza:
Bocs, nem tudok már számolni, szóval több ugyan, de nem a kétszerese:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!