A glutént meddig kell adni?
én csak addig adtam, míg:
-meg nem tudtam, hogy nem tanácsos a gyümölcsöt vele dúsítani, mert puffaszt éspedig én úgy vezettem be, minden tízóraira gabonás pépet kapott és üveges gyümit kevertem bele...
- 8 hósan elkapott egy influenzaszerűséget, 1 hónapig szinte nem evett, csak tápszert, kezdhettem újra előlről az egész hozzátáplálást...(borzasztó volt)
- később tejpépekre váltottam ( a tejtermékbevezetése megkezdéseként, így elmaradt a gabonázás..)
- olyan egy év körül meg el se fogadta már a gabonáspépet akármilyet vettem, úgy leszokott róla, de ekkor már elrágcsált egy-egy kenyérhéjat
- 1,5 évesen már abszolut nincs gabonáspép itthon, kenyeret nagyon ritkán kap...de mostanában szóltak(jóindulatú tanács)hogy szüksége van a szervezetüknek gabonára! mivel a fehérkenyér meg amúgy is egészségtelen..de a többi sem a legjobb, ha meg kölest veszek meg stb, azokból alig eszik...szóval az én gyerekem jelenleg nem kap ilyesmiket.. ,pláne, hogy megelelő termékismeretem sincs, javasolták pl a kukoricadarát is, aminek értelmét nem látom pedig, mivel a főtt kukoricát sem emészti meg
de szóval szerintem napi egyszer kellene valamennyit enniük gabonát akár 6-10 éves korig is, hacsaknem egész életben javasolt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!