Szokás/érdemes adni tejpépet hozzátáplálás címén?
Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 13:26
1/16 anonim válasza:
Persze, lehet adni. Én vacsira adtam, jobban telítette mint a táp. Változatos is volt, kanalaztunk is ezáltal. Szerette.
2/16 anonim válasza:
Igen,én uzsonnára szoktam adni. Nagyon szerette.
3/16 anonim válasza:
TÁpszeres babának érdemes adni, anyatejesnek minek?
4/16 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, nem tudom. Ezt kérdezem én is. Hogy ha elméletileg van elég tej akkor nem szokás pépet adni?
2015. dec. 7. 14:24
5/16 anonim válasza:
Nekem mindkét gyerekem anyatejes volt és nem adtam tejpépet mert az majdnem olyan mint a tápszer, de gondoltam ha egyszer úgyis anyatejes a gyerek akkor mért adjak tápszer féleséget? A védőnő amúgy mondta hogy uzsira akár kaphat tejpépet a gyerek (azt tök egyszerű elkészíteni, ezért szerintem többen adnak), de én nem adtam, inkább gyümit natúr joghurttal, ilyesmiket.
6/16 anonim válasza:
Kérdező a kérdésedből nem derült ki, hogy anyatejes a babád. Legközelebb fontold meg a kérdést, mert így nem kapsz megfelelő válaszokat.
7/16 A kérdező kommentje:
anyatejes. nem gondoltam hogy számít ebben a kérdésben.
2015. dec. 8. 10:38
8/16 anonim válasza:
Errefelé szokás (anyatejesnél is).
Most a legújabb módi, hogy gabonapépet ajánlanak kezdésnek a glutén bevezetésére valamikor 4 és 6 hó között és ennél a legjobb, ha még anyatejet kap mellé, sőt anyatejjel kikeverve is ajánlják.
9/16 A kérdező kommentje:
merrefele?:) és egy étkezést kiváltandó szokás vagy hogy?
2015. dec. 9. 15:23
10/16 anonim válasza:
DMben Tescoban is van pl. 7 gabonás pép, amit gyümibe keverve lehet adni a babának. Én szoktam így adni uzsira, de lehet tejjel vagy vízzel is elkészíteni.
Ennek semmi köze a tejpéphez, mivel nincs benne tej alapból, hanem gabona. Neten többféle változatát is lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!