Hogyan szoktathatnám rá kisfiamat az ivásra?
Sziaaztok. Kisfiam mont volt novemberben 1 éves. Szuperül ki tudnék már váltani nála 3 étkezést, hogy már csak reggel-este kapjon tápszert, illetve most már tejitalt, ha nem lenne a következő problémánk. Az említett folyadékokon kívül semmit nem hajlandó meginni. Próbáltam vízzel, teával, gyümölcslével kínálgatni, de semmi. Itattam (vagyis próbáltam) cumisüvegből, itatópohárból, kanálból, de ha megérzi, hogy nem tápszer, már löki is ki a kezemből. Van egy 2,5 éves lányom is, ő ilyenkor már simán megivott napközben 1-2 cumisüvegnyi folyadékot.
De ő nem hajlandó egyetlen kortyot sem lenyelni. Így napközben is adnim kell neki tejitalt a folyadék pótlás miatt. Járt valaki hasonló cipőben?
Akkor az én fiam a szuper különc...
A nurofent is alig tudom neki beadni. Ha meglátja azt az adagolós fecskendőt, mär menekül. A fele így is sokszor mellé folyik...😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!