Bolti krémtúrót adtatok a babátoknak?
Figyelt kérdés
Ha igen, hány hónapos kortól és milyen márkát? Eddig adtam neki sima túrót, de szeretném kipróbálni a boltit is. Melyik az, amelyikben nincs vagy csak kevés az adalék anyag?2015. nov. 10. 15:04
1/16 anonim válasza:
CSerpesben esetleg? Én szerintem olyan kétéves kortól ha adtam neki ilyesmit.
2/16 anonim válasza:
Nem éppen a kérdésre válaszolok, de sima tűróhoz ha mixelsz banánt, vagy más gyümit (párolt almát), akkor olyan simára lehet mixelni, mint a bolti túrókrém, és az extraválogatós lányom is imádta.
Azt sajnos nem tudom, hogy boltiból melyik az adalékmentesebb.
3/16 anonim válasza:
Párszor próbáltam neki adni ezt a milli mia vagy micsodát, de nem ízlett neki. 10-12 hónapos volt. Azóta se szereti az ilyeneket, joghurtot se.
4/16 anonim válasza:
Sokáig gyümölcsöt tettem a túróba.
Kb 1,5 éves volt, amikor először evett krémtúrót.
De nem sűrűn kap azóta sem.
5/16 anonim válasza:
Még soha nem adtam nekik bolti krémtúrót, pedig a legnagyobb már 6 éves. Készítettem házilag túróból, joghurtból és gyümölcsből krémtúrót. Egyébként hivatalosan adhatsz, de amiket én néztem, azokban elég sok adalékanyag volt.
6/16 anonim válasza:
Baba korában nem, már ovis volt, amikor eloször evett boltit. De házilag csináltam néha hasonlót, ami nekem még jobban is ízlett, mint a bolti. :)
7/16 anonim válasza:
Na, én leszek az egyetlen anya a világon, aki nem otthon készíti, hanem néha megveszi a boltban. Ez elég nehezen hihető amúgy...
Millit esznek 2 hetente 1-2 alkalommal. Szeretik.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Gyümölcsös joghurtból milyet adtok?Esetleg joghurt ital?Eddig csak natúr joghurtot kapott,abba tettem gyümölcsöt.
2015. nov. 10. 15:55
9/16 anonim válasza:
5-ös vagyok. Baba korukban én még gyümölcsjoghurtot se vettem :) Igaz, nagyon szerették a natúr joghurtot meg kefirt, még mindig nagyon szeretik. Gyümölcsjoghurtból egyébként a Cserpes nagyon jó minőség, azt hiszem egyáltalán nincs is benne semmi adalékanyag.
10/16 anonim válasza:
En kremturot szoktam adni kb heti egyszer.masfel eves.joghurtot nem szereti,igy azt nem kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!