Milyen krémtúrót adtok egy év körüli babátoknak?
Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 19:47
1/7 anonim válasza:
Hippet. A fele gyümölcspüré, a fele túrókrém.
3/7 anonim válasza:
Nem adok, csak sima túrót amit magam keverek össze gyümölccsel.
A bolti krémtúrók tele vannak cukorral és egyéb adalékkal.
4/7 gabszem válasza:
én elolastam hogy mi van bennük, asszem Milli volt hát... nem vagyok egészségmániás, a Bio szótól meg egyenesen hülyét kapok, de ilyen műdolgokat nem adok a babának. Túró gyümölccsel, vagy pl. a Cserpes-nek van olyan krémtúrója amiben nincsenek káros anyagok. kislányom imádja a natúr joghurtot még simán , gyümi nélkül is. (20 hós)
5/7 anonim válasza:
Megveszem a tehéntrót, habosra keverem a gyümölcspéppel, vagy sziruppal vagy kompótlével, és voilá. Nem boltit, amit elő tudok állítani én, azt megcsinálom. Fog eleget bolti cuccot enni majd ovi-suli idényben.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Próbáltam én is a natúr túrót kikeverni gyümivel stb. de nem ette meg öklendezett tőle. Ezért érdekelt,hogy ha krémtúróval próbálkoznék akkor milyet vegyek!
2013. okt. 15. 21:33
7/7 anonim válasza:
Csak ötlet, még én sem próbáltam, de most a 2. gyereknél megpróbálom, ha bevezetem a tejterméket. Szóval van pl. a Lidl-ben is az a krémes fajta túró, amit pl. túrótortába ajánlanak. Attól hátha nem öklendezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!