Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Ki mit ad 1 éves babának...

Ki mit ad 1 éves babának lefekvés előtt enni?

Figyelt kérdés
Kislányom darakását eszik lefekvés előtt kb 200ml-t, de éjjel mégis 2x kel fel, mert éhes és akkor is 250ml tápszert se perc alatt eltüntet. Úgy gondoltam laktató a darakása neki, többet pedig nem merek neki adni, nehogy túl egye magát és megfájduljon a hasa, mert akkor meg azért nem alszik. Kinek milyen étel vállt be?

2015. okt. 28. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
az vált be hogy nem adtam neki éjjel enni, és akkor nem kelt fel...18.00-kor megeszi a zöldséget hússal, vagy tejpépet, lefekvés előtt pedig tápszert, kb. 250 milit...éjjel ha megébred csak cumit kap, visszaaltatom etetés nélkül. volt idő mikor nem így tettem, 4-5ször kelt éjszakánként.
2015. okt. 28. 19:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Nálunk babó nem cumizik, de kifogom próbálni! Erre nem is gondoltam.
2015. okt. 28. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Lányom este 1/2 8 körül kap főzeléket (vagy ami maradt ebédről) vagy pedig valamilyen tejpépet. Aztán 210 ml Junior italt lefekvés előtt.

Lányom is cumizik. Ha éjjel felébred, és nem találja a cumiját, akkor odaadom neki és rögtön alszik is tovább.

2015. okt. 28. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Kb egy éves koráig csak uzsonnára kapott tömősebbet, vacsorára csak tápszert. Egy éves kora után pedig elkezdett velünk vacsorázni, mi főleg melegszendvicseket, mexikói stb ételeket, szóval sok zöldség, sajt, kevés húst eszünk vacsorára és rá egy órára kb lefekvés előtt kap 250ml tápszert most is még. 20 hónapos, de így nem kel fel éjjel egyszer sem.

Nem lehet, hogy a tiéd azért ébred, mert szomjas és leterhelt a hosszú alváshoz nagyon a gyomra? Próbáld meg előbb adni és lefekvéshez már csak folyadékot, hátha bejön.

2015. okt. 28. 21:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Kipróbáltuk a cumit éjjel, de pár cuclizás után jött a hiszti, mivel nem jött belőle semmi. :( és mivel nem cumizik, ezért őt nem is érdekli. :( Eddig úgy gondoltam ha szomjas akkor csak pár kortyot inna nem 250ml-t.
2015. okt. 29. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!