Ha nem eszik semmit tízóraira, hagyjam éhen délig? (15 hós)
reggel megitta a szokásos tápszert tejitallal keverve.
(ezt nem adnék neki tízóraira is, mert már csak egy adag van neki majd elalváshoz -ugye hó vége van..)
próbáltam nat joghurtot nem kell
tettem bele barackot úgy sem kell
megcsináltam hígabbra a barack levével, hátha megissza, nem itta
tettem kiflire joghurtot, nyammogta, aztán eldobta
ugyanez a puffasztott rizzsel
most ha csinálnék vajas kiflit, ugyanez lenne
van gabonapép, almát reszelhetnék bele, de a pép is kidobobóban áll, soha nem eszi meg, kár volt megvennem
szóval van még nat joghurt, alma barack itthon, most megpróbálok almaszószt csinálni..
egyéb ötlet, vagy hagyjam így délig?
nem kér akkor nem kér, miért kell ennyire erőszakoskodni? csak tudja már, hogy éhes-e, ez a legalapvetőbb fiziológiai szükséglet, hidd el, el tudja dönteni.
egyébként is köztes étkezés, bölcsiben is 1-1,5 deci gyümölcslé a 10órai, de általában gyümölcsöt adnak a szülők, fél almát vagy egy barackot...
majd ha éhes akkor jelzi
oké, első, de ahol ez a tízórai, ott azért legalább a reggeli táplálóbb. A kérdező gyereke reggelire is, hát, gyakorlatilag iszik és csókolom. Ekkora gyereknek ennél azért többre van szüksége.
Ekkora gyereknek normális étkezések kellenének már, mindenféle tápanyaggal. A tejital minden, csak nem elég arra, hogy ebédig ellássa energiával a 15 hónapost.
Az én fiam ilyen idősen már nem igényelte a tízórait. A reggelije tejital volt, mert nem kért mást. Most 3 éves elmúlt, 104 cm és 18 kg. Szerintem akkor csak elég volt a tápanyag :)
Kérdező! Tudják ők, hogy éhesek vagy nem. Ha nem, akkor nem erőltetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!