11 hósnak és később mit adjak tízóraira, uzsonnára és hogyan kell elkészíteni a túrós, nat. Joghurtos dolgokat, hogy megegye?
eddig úg ycsináltam pici nat.joghurt, egy kevés túró, bele nagyobb arányban gyümölcs(szilva, v alma, v őszibarack)plusz kölesgolyók széttördelve(ez utóbbit szereti csak, gyümölcsről leszokott, amikor egy alkalommal 3 napig nem adtam neki :(
egyéb ötletem még a DM-es gyümölcsös gabonapép, desszert, ezeket szereti, de nem eheti ezeket örökké..
néha elrágcsál egy kis kenyérhéjat, v puffasztott rizst, de ez ugye nem normál étkezésnek felel meg
túrós, nat.joghurtos normális receptet nem találok, mind savanyú(egyik szerint tegyek bele petrezselymet, kaprot, citromot, ja aha..)
én sokszor főzök neki tésztát, és azt turmixolom le gyümölcsel, túróval, ma pl banán-túró-tészta, és egy kanálnyi víz hogy híg legyen...ha már nem kellene pépesíteni, akkor nyilván a gyümölcsöt el is hagyhatnám vagy minimalizálhatnám, és kvázi túrós tésztát eszik..
a joghurtot én gyümölcsel, kekszel vagy zabpehellyel adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!