Étkezés kiváltás, hogyan?
Igaz nekem már nincs tejem, de azért válaszolok. Kb 4hét múlva legyen kiváltva egy étkezés (már lehet) ha már sokat megeszik, de cicit ne kapjon!! Mennyi idős a baba? 6hós?
Mi 4hósan kezdtük, 5hósan vàltottam ki a 10órait, 6hósan az ebédet és lassan 7hös lesz, kivàltom neki az uzsit.
Tápszeres volt!
3. ho végén egy fél almát lereszeltem. Megkostolta és kész volt tőle. a 10 orai tápszer kiváltva.
3 nap mulva a déli tápszert nem akarta megenni. Magamnak pont huslevest készitettem, igy vettem ki sárgarépát és burgit, összeturmixoltam, bevágta.
Megint 3-4 nap telt el és az uzsonna idős tápit nem akarta megenni. Alma.
Ugyhogy hamar ment.
A reggeli és esti tápi maradt 6 hos koráig.
aztán 1 éves korára mindent evett. DE! Hajnal 5kor tápi és este elalvás előtt tápi.
Mindent szeret. kivéve a tojást nem szerette egész idáig. 5 éves lesz és épp a héten 2 este is vacsira rántottát kért 3 tojásbol és meg is ette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!