Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Más is hisz még a régi módi...

Más is hisz még a régi módi elvekben? Létezik még ember aki baromságnak tartja nagy részét a mai hozzátáplálási nézeteknek?

Figyelt kérdés
Nekem elegem van már a cukormentes, bio, hipoallergén hülyeségekből és azokból akik fanatikusan hiszik, hogy csak ez a jó. Persze az arany közép út a legjobb, de megvonni egy fejlődő szervezettől mindent.. (Az agynak pl sok cukor kell a fejlődéshez)

#Hozzàtáplálás #régi módi elvek
2015. jún. 16. 12:52
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Te tipikusan fanatikus vagy, és nem állok le vitatkozni ilyen emberekkel. A korombeliek is egészségesek, pedig nem vagyunk már fiatalok. Valószínűsítem kb 20-30 között lehetsz. Pont abban a stílusban beszélsz és írsz le másokat. Engem más értékek szerint neveltek hála jó égnek! Szép napot.
2015. jún. 18. 18:43
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Megis miben lennek fanatikus? Mert tobbet tudok nalad, te meg leragadtal a 70es evekben?
2015. jún. 18. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!