Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Más is hisz még a régi módi...

Más is hisz még a régi módi elvekben? Létezik még ember aki baromságnak tartja nagy részét a mai hozzátáplálási nézeteknek?

Figyelt kérdés
Nekem elegem van már a cukormentes, bio, hipoallergén hülyeségekből és azokból akik fanatikusan hiszik, hogy csak ez a jó. Persze az arany közép út a legjobb, de megvonni egy fejlődő szervezettől mindent.. (Az agynak pl sok cukor kell a fejlődéshez)

#Hozzàtáplálás #régi módi elvek
2015. jún. 16. 12:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%

Kedves 8-as, én inkább azt gondolom, hogy szerencséd volt, mint hogy azért egészséges a gyereked, mert te korán adtál neki mindenfélét enni.

Gondolom nem mond neked semmit a laktóz érzékenység, esetleg intolerancia, az, hogy a babák bélrendszere 6 hónapos korig nyitott... és nem is emészt más táplálékot...

botulotixin sem mond semmit...?

Szóval nem jó a hozzátáplálást elhúzni évekig, de azért az sem követendő példa amit te írtál. Pláne olyan családba született gyermek esetében, akiknél jelen vannak ezek a problémák..

2015. jún. 16. 14:44
 12/22 anonim ***** válasza:

30-35 évvel ezelotti konyvekben azt irták, hogy a 3 hetes csecsemo már kaphat almalevet, majd rá pár hétre reszelt almát 3 honaposan meg már szinte mindent pépesitve, 6 honaposan meg kis kenyér kockát adhatunk a babaáknak kapart szalonnával....és persze a tehéntejet is itatták már a 4. honaptol.

a biorol csak annyit, hogy szerintem nem létezik. annyi mindent permeteznek, szornak ránk helikopterekbol, hogy nincs olyan, hogy bio, max. olyan van, hogy kevesebb méreg és rákkelto anyag van benne.

2015. jún. 16. 14:53
 13/22 anonim ***** válasza:
igen, a zöldség-gyümölcs tele van chemtrail-lel! az internet is megmondta! úgyhogy tény!!44!négy!!
2015. jún. 18. 02:50
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

"30-35 évvel ezelotti konyvekben azt irták, hogy a 3 hetes csecsemo már kaphat almalevet, majd rá pár hétre reszelt almát 3 honaposan meg már szinte mindent pépesitve, 6 honaposan meg kis kenyér kockát adhatunk a babaáknak kapart szalonnával....és persze a tehéntejet is itatták már a 4. honaptol. "

Igen, 500 eve meg azt irtak hogy a labtorest leveli beka verebe kevert kakukkfuvel kezeljuk, mikozben 5-szor a vallunk folott hatrakopunk, szigoruan balra!

Ember, a tudomany folyamatosan fejlodik, 30 eve olyan baromsagokat javasoltak az anyaknak, hogy az ember fule manapsag ketteall tole.

" annyi mindent permeteznek, szornak ránk helikopterekbol"

erdekes, ram nem szornak semmit helikopterekbol. Biztos jol vagy?

2015. jún. 18. 07:14
 15/22 A kérdező kommentje:

Na itt ütközik ki az, hogy ha valaki nem ért egyet a másikkal egyből hülyének nézi és lehordja. Jó, nem értesz egyet oké, de tiszteld meg a másik felett. Nem tudhatod ki ül a monitor mögött, mennyi idős mit élt meg stb...

Lehet, hogy a régi dolgok elavultak, de akkoriban legalább tisztelték egymást az emberek!

2015. jún. 18. 09:58
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

minek tisztelnek valakit aki szerintem sikhulye egy temahoz, es nem is hajlando tajekozodni, olvasni, ismereteket szerezni, valamint dacbol, kenyelembol, kivagyisagbol a gyereke egeszseget veszelyezteti?

Konkretan lenezem az ilyeneket, nemhogy tiszteljem.

2015. jún. 18. 11:32
 17/22 anonim ***** válasza:

például egy egyszeru szunyogirtásnál, szerinted nem szorodik semmi "ránk"? vagy amikor a szomszéd permetez, szerinted nem kerul a levegobe bele?...

nem azt mondtam, hogy egyét értek azzal, ha valaki már egy 4 hetes csecsemonek puréket ad, de tény, hogy 35 éve (ami ugye nem 500 éve volt...kissé kozelebbi...) szoval anyáink idejében ez igy volt..a nagykonyvben ez volt leirva.

2015. jún. 18. 14:31
 18/22 anonim ***** válasza:

30-40 evvel ezelott eppen fenykorat elte a tapszer, akkoriban egy csomo doki ugy gondolta hogy a tapszer jobb mint az anyatej, es biztattak az anyakat hogy alljanak at.

Azota kiderult, hogy az anyatejes babak sokkal egeszsegesebbek, sot akiket sokaig szoptatnak meg okosabbak! is mint azok akiket nem. Fogalmuk nem volt az egeszrol, full marhasagot csinaltak, es nem csak ebben.

Az anyaink/nagyanyaink nagy gyereknevelesi "tudomanyat" egyszeruen figyelmen kivul kell hagyni ha nem akarunk kart okozni.

2015. jún. 18. 14:59
 19/22 A kérdező kommentje:
Ezzel a saját anyukádat köpöd szemközt. Engem a régi elvek szerint is szépen felneveltek és nem vagyok beteges, sem étel allergiás, se semmi. (Ja és én se cicin nőttem fel, mert anyunak nem volt teje)
2015. jún. 18. 15:09
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Miert kopnem szembe? Anyam pontosan tudja hogy mennyi hulyeseget csinalt anno. Nem is probalt meggyozni hogy adjak a gyerekemnek 4 honapos koraban huslevest meg ilyen baromsagokat, amivel az egybites anyukak dicsekednek a faluvegen, anyam ugyanis szerencsere intelligens no.

Ha meg azzal josz hogy neked mi bajod lett meg mi nem akkor tenyleg total sotet vagy a temahoz te is, mert fogalmad sincs mit jelent az hogy valoszinuseg.

Rohanj at egy forgalmas 4 savos uton keresztben, aztan ha atertel bizonygasd hogy nem is veszelyes mert neked sem lett semmi bajod.

2015. jún. 18. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!