Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Szerintetek sok ha egy 8...

Szerintetek sok ha egy 8 honapos baba megeszik 2 banant reggelire?

Figyelt kérdés
2015. jún. 14. 21:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
16%

19.

utána meg majd felteszed itt a kérdést, hogy a mitol 15 kg a 10 honapos gyereked.....

2015. jún. 15. 10:09
 22/32 anonim ***** válasza:
57%
persze rettenetes anya vagyok,merészelek neki banánt,barackot és kekszet adni. miért mit adjak neki szerinted? ő tejérzékeny,nem ehet se tejpépet,se babapudingot,se natúr joghurtot,se semmit ami kicsit is finom lenne. natúr sima fűrészpor sinlacot ehet aztán ennyi. akkor mond el nekem,mit kéne adnom nki tízóraira,meg uzsonnára,ha egyszer nem lakik jól a sima gyümölccsel,ésnem ehet szinte semmi mást??? én komolyan nem értem,minek kell állandóan beleszólni más dolgába. örülök,hogy a tiéd napi 2x jól akna egy kis adag gyümölccsel,az enyém nem,és nem ehet heti 7 napból 7nap napi 2x sinlacot vagy rizst.
2015. jún. 15. 10:37
 23/32 anonim ***** válasza:
7%
Nem 20-as, nyilván nem feltétlenül eszik az egész család egyszerre banánt, csak a mennyiségeket akratam ezzel érzékeltetni. Ha a 8 hónaposnak a normál adag 2 banán, akkor egy felnőtt férfinek mennyi? Vagy a csecsemő is annyit eszik, mint egy felnőtt férfi?
2015. jún. 15. 11:18
 24/32 anonim ***** válasza:

Nem derült ki, hogy minden nap megeszik-e két banánt, vagy csak most kivételesen.

Minden nap én sem adnék neki kettőt, de ha most épp becsúszott neki, attól még nem lesz semmi baja.

Én is ismerek olyan gyereket, aki a világ kajáját meg tudná enni, az enyémbe meg úgy kell belediktálni valamit.

2015. jún. 15. 12:02
 25/32 anonim ***** válasza:
Nem értem miért van vita már ebből is. Vannak olyan babák akiknek elég fél banán egy evésre a másiknak nem elég egy. Van amelyik tápszeren él még szinte, a másik már meg se issza. Én 8 honaposan már 12 hónapos kortól való baba kaját vettem, mert az volt elég mennyiségileg. Vagy egy kaja+ egy joghurt, de simán evett leves+ másodikat is. Gyümölcsből se volt elég egy alma vagy egy banán, pedig még kekszet is raktam hozzá. De biztos éheztettni kellett volna, mert ez most a divat! Köszöni jól van, 19 hónapos 90 cm 13,5 kg.
2015. jún. 15. 12:15
 26/32 mi lenne ***** válasza:
0%
tessék már turmixformájában adni a gyereknek a 2/3 részét. azaz: banán+tej+tojássárgája+vanillíacukor. natúrban a gyereknek igen sok ennyi banán.
2015. jún. 19. 06:06
 27/32 anonim ***** válasza:
8 hónaposan tej, vaníliáscukor utolsó?
2015. jún. 19. 07:42
 28/32 anonim ***** válasza:
8 honaposnak nyersen tojássárga?
2015. jún. 19. 08:09
 29/32 anonim ***** válasza:

vannak ám meredek ötletek :D

az én kisfiam is 8 hónapos, reggelire egy adag tejpép + egy banán, vagy 2 babakeksz, vagy egy kifli csücske... de én se adnék neki ilyen sokat, mert megfogja. :(

2015. jún. 19. 08:17
 30/32 anonim ***** válasza:
hát 26os abból amit felsoroltál csak a banánt eheti egy 8 hónapos. nyers tojássárgája,vaniliacukor és tej...
2015. jún. 19. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!