Szerintetek sok ha egy 8 honapos baba megeszik 2 banant reggelire?
Figyelt kérdés
2015. jún. 14. 21:14
12/32 anonim válasza:
Akik szerint ez rengeteg árulják már el, hogy mégis miért! Ha egy baba jól eszik, simán meg tud enni két banánnyi mennyiséget. Nyilván sokan ennyi idősen még kóstoltatás szintjén esznek mennyiségileg, mert utána még szopi vagy tápszer van, de nem minden babánál van ez így.
13/32 anonim válasza:
8 honapos már nem kostolás szintjén van...és egyébként igen sok, leirták már elottem, hogy miért.
14/32 anonim válasza:
Egy 10 kilós gyerek kalóriaszükséglete kb 900-1000 kcal. Ebből a két banán mondjuk 220-240 gramm, kb 200 kalória, 50-60 gramm szénhidrát... Sok.
15/32 anonim válasza:
3-as válaszadóval értek egyet, én hallottam már halálesetről banán miatt.
16/32 anonim válasza:
*és nem kell hozzá igen sok banán!(4-esre)
17/32 anonim válasza:
A kérdés az volt, hogy sok-e a két banán. Nem, nem sok, csak figyelj oda, hogy okoz-e nála székrekedést. Valószínüleg nem fogja kilószámra enni.
18/32 anonim válasza:
Valaki magyarázza már el nekem, hogy lehetséges az, hogy egy családban a 8 hónapos csecsemő megeszik egy étkezésre 2 banánt (mondjuk én ezt el sem tudom képzelni, ez egy tízszer akkora felnőttnek elég egy étkezésre). Akkor a család többi, nála idősebb tagja nyilván többet. Mondjuk a 3 éves 3-at, anyuka 4-et, apuka 6-ot? Akkor egy étkezésre megeszik a család 15 banánt. Amikor meg felteszik a kérdést ezen az oldalon, hogy a család mennyit költ élelmiszerre egy hónapban, röpködnek az 50-60 ezer forintok, de még olyan is van, aki 30 ezret ír. Hogy van ez?
19/32 anonim válasza:
mennyiségre nem. ha szorulásos igen. én tegnap pl. úgy adtam (9hónapos) hogy 1 banán, 4 fosfovit keksz beletördelve,és leöntöttem őszibarackkal. betolta az egészet,és nem volt székrekedés szerencsére :-)
20/32 anonim válasza:
Már bocs, 18-as, de miről beszélsz? Attól, hogy a gyerek megeszik egy banánt, nem fog automatikusan az egész család banánon élni. Ha te megeszel egy joghurtot, akkor az egész családodnak az a menü és a férjednek kötelező kettőt enni, mert kétszer akkora? Nonszensz.
Én úgy gondolom, hogy a legtöbb baba tudja, mennyi esik neki jól. Az én fiam sosem evett többet, mint ami jól esett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!