6-7 honapos babatoknak mipyen eteleket szoktatok kesziteni? Irnatok recepteket?
Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 15:31
1/2 anonim válasza:
reggelire mindig körte volt az alap, ahhoz tettem almát, vagy meggyet, esetleg banánt, és vagy rizst, vagy zabpelyhet vagy kekszet...tehát így 3 összetevőből kapta kapja azóta is a reggelit (most már túrót is teszek hozzá, vagy joghurtot). Én már 6 hósan bevezettem a körtét, mert az alma nagyon fogta a hasát.
Ez a reggeli.
Ebédre zöldségpüré hússal (néha rizs vagy főtt tészta is kerül bele): általában az alap sütőtök vagy brokkoli vagy párolt alma - 100 mili.....ezt kombinálom répával, céklával, krumplival...szóval bármivel amit ebben a korban már ehet. Úgy, hogy 180 milire jöjjön ki egy adag. A hús meg csirke mell benne.
A kedvence lepürésítve a sütőtök-alma-csirkehús kombó.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!