Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Milyen zoldsegeket adjak neki?

Milyen zoldsegeket adjak neki?

Figyelt kérdés

6 honapos lesz a fiam, a gyumolcsoket nagyon szereti, viszont fozeleket meg nem nagyon evett. Probalkoztam tobbszor repaval, kifujja, kohog, oklendezik, tehat azt nem szereti valamiert. A sutotokot imadja, viszont mivel edes, igy ezert azt nem szamitom fozeleknek. Edesburgonyat is probaltam, hatha, de azt sem szerette. Igazabol nem is tudom, hogy hogyan keszitsem el ezeket az eteleket. A gyumolcsoket csak megfozom es leturmixolom, az oke. De a fozelekkel hadilabon allok igazabol. Magaban adjak neki krumplit pl? Mert annak nincs azert tul jo ize meg allaga. Brokkoli-krumpli uvegeset vettem neki multkor, de nem ette. Nehany karika banannal osszeturmixoltam meg egy kicsi almaval, ugy ette szepen.

Milyen zoldsegekkel probalkozzak es hogyan keszitsem el oket?

2015. ápr. 28. 22:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy csináltam, hogy amelyik gyümölcsöt a legjobban szereti, ahoz főzök krumplit. Először csak keveset , majd naponta emelem a krumpli adagját, míg elérem a fele- fele arányt. Na aztán a krumplihoz teszek vmi újat pl.: paradicsomot.
2015. ápr. 28. 23:05
 2/2 anonim ***** válasza:
en daralt babakekszet tettem ahhoz amit nagyon nem evett, mivel az kisse edes (detki bio babakeksz pl) megedesitette a fozeleket...vagy baba gyumolcsitalt is onthetsz hozza pl en a krumplihoz mindig jozzadtam a brokkolit vagy repat es akkor ontottem ra 10-20 mili barack levet hogy ne legyen olyan suru es ugy mar izlett neki.
2015. ápr. 28. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!